2011. június 26., vasárnap

Értelem és érzelem (Ulpius - ház) - Jelenlegi ára: 2 940 Ft


Értelem és érzelem (Ulpius - ház)
A XVIII-XIX. század fordulóján a pénz s az önérdek uralkodik Angliában. A két Dashwood nővérnek, akinek se vagyona, se rangja, keményen meg kell küzdenie az előítéletekkel, hogy elnyerjék a férfit, akire szívük igaz szerelmével vágynak. A mások iránt megértő, végtelenül tisztességes Elinor fegyvertelen az olyan szerencsevadászokkal szemben, mint vetélytársnője, Lucy Steele, míg Marianne, aki megingathatatlanul hisz a szív szavában, egy gátlástalan férfi hálójába keveredik. Jane Austen hősnőinek története szerelemről, csalódásról, becsületről, álnokságról s természetesen reményről és boldogságról mesél, s közben lenyűgöző és gyakran kaján képet fest a világról, amelyben a hölgyek legfőbb foglalatossága a férjvadászat.
Részlet a regényből: "Ha Edward netán Elinor érzelmeiben kételkedik, csupán nyugtalan lenne, semmi több. Valószínűleg nem süppedne oly lelki csüggedésbe, amilyen gyakran vesz erőt rajta. Sokkalta ésszerűbb magyarázatot adhatott az ifjú kiszolgáltatott helyzete, amely megakadályozta, hogy érzelmei kiteljesedjenek. Elinor tudta: Edward anyja nem úgy viselkedik, hogy fia kellemesen érezhetné magát otthon, vagy arra következtethetne, hogy egyszer majd saját otthont teremthet magának, hacsak nem követi szigorúan az ő elképzeléseit társadalmi előmenetelét illetően. Ennek tudatában Elinor aligha foghatta fel könnyű szívvel a helyzetet. Messze állt attól, hogy Edward vonzalmából arra az eredményre következtessen, amelyet anyja és húga biztosra vett. Nem, mennél több időt töltöttek együtt, annál jobban elbizonytalanodott, hogy milyen is ez a kapcsolat, s olykor, néhány szívszaggató pillanatig már-már azt hitte, hogy nem több barátságnál. Ám bármennyire visszafogott volt is Edward vonzalma, elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy a nővére észrevegye, aggódni kezdjen miatta, s egyúttal - ami sokkalta megszokottabb volt nála - modortalanságra vetemedjen. "
SZERZŐ: Jane Austen
KIADÓ: Ulpius-ház Könyvkiadó
KIADÁSI ÉV: 2010
OLDALSZÁM: 432
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 940 Ft

Az aukció vége: 2011-07-14 01:10
. Értelem és érzelem (Ulpius - ház) - Jelenlegi ára: 2 940 Ft

Fontos